Öngondoskodás

Még a Trónok harca királynője is csődbe mehet

2015. november 11. 16:40 - ongondi

Bármilyen hihetetlen, még királynők is juthatnak koldusbotra. Persze Lena Headey, a Trónok Harca népszerű Cersei Lannister-e a való életben nem királynő, viszont korunk egyik legnépszerűbb sorozatának egyik főhőse. Így neki sincs oka panaszra, nem kevés pénzt visz haza. Igen ám, de mit ér a sok hazahordott dollár, hogyha az ember nem gondol a jövőre? Súlyos anyagi problémákat.

article_lead_wide980921641megeoimage_related_articleleadwide_729x410_1megec_png1428460561775_jpg-620x349.jpg

Válni drága dolog...

Ez a krízishelyzet a 39 éves Lena Headey életébe meg is érkezett 2013-ban, és a TMZ-nek adott nyilatkozatából az is kiderült, hogy a bankszámláján volt eset, amikor mindössze 5 dollár pihent. A színésznő 5 évnyi házasság után épp egy csúnya válás közepén tart Peter Loghran-nel, ahol többek közt 2 éves kisfiuk, Wylie elhelyezéséről is vitáznak.

A színésznő épp emiatt a valóper miatt nem jutott hozzá az adóvisszatérítéséhez, mintegy 46 ezer dollárhoz, ezt a pénzt ugyanis a bíróság zárolta, és ezt fel sem szándékozott oldani addig, amíg a per véget nem ér. A férje ugyanis igényt tartott ennek az adóvisszatérítésnek a felére, ami a bíróság ugyan elutasított, de a számla zárolását nem oldotta fel.

Lena Headey-nek viszont napi szintű megélhetési gondjai voltak, ezért hivatalos kérvényt nyújtott be, hogy ebből az összegből megkaphasson 6 ezer dollárt, mert e nélkül nem tud napi szinten megélni.

A színésznő pénzügyei amúgy is meglehetősen zűrösek, hiszen ugyanis a pár éve 1,8 millió dollárért vásárolt 3 hálószobás, 2 fürdőszobás ingatlanját is el kellett adnia, mindössze 1,35 millió dollárért. Ezzel egy újabb 450 ezer dolláros veszteségre tett szert.

Lám a csillogás, és a pompa mellett mégsem árt a jövőre is gondolni. Azt ugyan nem tudni, hogy a gyermek elhelyezésben ez az anyagi bizonytalanság mennyire lesz befolyásoló tényező, de semmiképpen nem kelt pozitív benyomást. Pedig ilyen csillagászati keresetekből csak félre lehet tenni egy kicsit az ínséges időkre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ongondoskodas.blog.hu/api/trackback/id/tr318067472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása